Matkafoorumi talvine kokkutulek 11-13.01.2013.
Re: Matkafoorumi talvine kokkutulek 11-13.01.2013.
Liigun Tartust reedel ca 15 - 16 paiku, autos hetkel 2 vaba kohta. Kui on abivajajaid, siis saab priiküüti.
Lahe!Suutsin oma väikese lõiguga siin lained tekitada.Kes soovisid võtsid südamesse või tundsid ennast isiklikult puudutatud.
Naiselikku ilu on ka metsa vaja...
Tulen ja viibin kohapeal 11-12.01
Toimetusi on mis vajavad tegemist.
Toimetusi on mis vajavad tegemist.
Kuni on puid, pole probleemi
Ilmselt pead mind silmasRegina kirjutas:Lahe!Suutsin oma väikese lõiguga siin lained tekitada.Kes soovisid võtsid südamesse või tundsid ennast isiklikult puudutatud.

Kindlasti oled väga tubli matkaja ja ei tahtnud seda kuidagi alahinnata ega kahtluse alla seada aga kes meist ei taha/mõtle olla järgmine Bear Grylls või, et tegelikult tema nime ja ürglooduse vahele käibki võrdusmärk

Ilusat kokkutulekut minu poolt!

Tuletan veel meelde, et küünlaid on maja valgustamiseks vaja. Ärge ainult teeküünlaid ja kalmuküünlaid kaasa võtke. Esimesed ei valgusta ja teised on ohtlikud. Tavaline majapidamisküünal on parim, põleb pea jäägitult ja valgustab hästi.
Kuna juba 3 inimest on küsinud, kust vett saada/kas kohapeal on/kas tuleb kaasa võtta, siis annan vihje, et praegu on talv ja saab lund sulatada.
Kuna juba 3 inimest on küsinud, kust vett saada/kas kohapeal on/kas tuleb kaasa võtta, siis annan vihje, et praegu on talv ja saab lund sulatada.
https://www.facebook.com/tjmatkaklubi" onclick="window.open(this.href);return false;
Rumalad tahavad saada õnnelikus, targad tugevaks!
Noh... aga meil on ju maja ja eeldatavasti saab sinna mingi nulli lähedase temperatuuri sisse. Ehk siis vesi kankuga kaasa ja toas hoides peaks see vedel püsima.
Tere1
Minu nimi on Aare.Registreerusin foorumisse eelmisel aastal, kui otsisin kaasalasi Tudu soosse. Ühe korra olen käinud Härra Jürgensoniga Boruni jõe aares. Nii, et olen väga väike tegija siinsete gigantide kõrval. Olen olnud pigem pikaaegne foorumi jälgija.Arvan, et aeg küps tegudeks ja tuleb sellisele toredale looduskaunis kohas toimuvale ning matkategevuse poolest väga harivale ja mitmekülgsele üritusele kohale tulla.Püüan olla kohal reede õhtul, enne kui päike looja läheb.
Tervitades ja ilusat talve soovides1
Minu nimi on Aare.Registreerusin foorumisse eelmisel aastal, kui otsisin kaasalasi Tudu soosse. Ühe korra olen käinud Härra Jürgensoniga Boruni jõe aares. Nii, et olen väga väike tegija siinsete gigantide kõrval. Olen olnud pigem pikaaegne foorumi jälgija.Arvan, et aeg küps tegudeks ja tuleb sellisele toredale looduskaunis kohas toimuvale ning matkategevuse poolest väga harivale ja mitmekülgsele üritusele kohale tulla.Püüan olla kohal reede õhtul, enne kui päike looja läheb.
Tervitades ja ilusat talve soovides1
Tere, löön ka nädalavahetusel kampa. Paari inimest tunnen, ülejäänuid mitte. Aga ehk saab selle vea ära parandatud...
Veelkord infoks, et liigun juba täna 10.01 Ilumetsa, ilmselt ööbin Mustjärve ääres laavu all, aga pole välistatud, et panen metsamaja juurde ka juba telgi püsti.
https://www.facebook.com/tjmatkaklubi" onclick="window.open(this.href);return false;
Näib et minu tulek on küsimärgi all.
Eks näis, kas saan endale lubada seda pidu katku ajal või mitte.
Eks näis, kas saan endale lubada seda pidu katku ajal või mitte.
Kuni on puid, pole probleemi
Võtke siis palun sauna jaoks lühemaid lehtpuid kes saab.
Terv
A
Terv
A
Kui ära eksime, lähme koju.
Stardin laupäeval Tartust kell 8:00, ilmaolusid arvestades haagiseta. Kaasas kelgud, mõned räätsapaarid ja küttepuid ka minu poolt.
„Kui tahad jõuda kiiresti, siis mine üksi. Kui tahad jõuda kaugele, mingem koos”.
Vinge üritus oli, tänud korraldajatele!
Aga ootaks-loodaks siin nüüd näha ka seda katelokis leivaküpsetamise retsepti.
Aga ootaks-loodaks siin nüüd näha ka seda katelokis leivaküpsetamise retsepti.

Marko Kaldur
Avasta Eesti
http://www.avastaeesti.ee
http://www.facebook.com/avastaeesti
http://www.instagram.com/avastaeesti
Avasta Eesti
http://www.avastaeesti.ee
http://www.facebook.com/avastaeesti
http://www.instagram.com/avastaeesti
Need ohtrate lisaditega saiapätsid oli tõesti imemaitsvad! Mait oleks võinud juba ammu me seltskonda küpsetama tulla:)
Üritus oli vahva ja ilm oli justkui tellitult ilus talvine:)
Üritus oli vahva ja ilm oli justkui tellitult ilus talvine:)
Täname kõiki, kes aitasid kaasa talvepäevade korda minekule kaasa - tulid kohale ja olid ilusad, toredad ja sõbralikud.
Erilised tänud:
Andreasele (Foxberg), kes tõi ja pani püsti sauna,
Imrele (Loodusturism), kes tõi kasutada kelgud ja räätsad,
Markole (kasutaja Sunwolf), kes jutustas ja näitas pilte Siberis käigust,
Tõnule ja Reginale, kes meid kohale kutsusid, raamatut tutvustas ning kohapeal peremeherolli hüvalt täitsid.
Väike galerii
Erilised tänud:
Andreasele (Foxberg), kes tõi ja pani püsti sauna,
Imrele (Loodusturism), kes tõi kasutada kelgud ja räätsad,
Markole (kasutaja Sunwolf), kes jutustas ja näitas pilte Siberis käigust,
Tõnule ja Reginale, kes meid kohale kutsusid, raamatut tutvustas ning kohapeal peremeherolli hüvalt täitsid.
Väike galerii
Kohalejõudmine pole üldsegi nii huvitav kui teekond ise...
Seekord olin laisk klõpsija, aga tehtud pildid siin:
https://skydrive.live.com/redir?resid=2 ... 51251!6769
https://skydrive.live.com/redir?resid=2 ... 51251!6769
- triibuline
- Uudistaja
- Kontakt:
Tundub, et teil oli tõesti tore! Kahju, et siiski ühineda ei saanud.
Aga ei saa jätta küsimata, et kui külmaks öösel läks?
Ja uudihimutsen veelgi: mis raamatu tutvustusest juttu on?
Aga ei saa jätta küsimata, et kui külmaks öösel läks?
Ja uudihimutsen veelgi: mis raamatu tutvustusest juttu on?
Hommikul, vist mingi 9 ajal näitas seal lähedal Leevil -18C. Nüüd uudistes kuulsin, et Valgas oli täna hommikul külmarekord -26C. Nii et võib-olla oli öösel meil ka üle -20C.
No Tõnul ilmus ju jõulude ajal uus raamat "Seljakotiga looduses"!:)
No Tõnul ilmus ju jõulude ajal uus raamat "Seljakotiga looduses"!:)
Väga lahe üritus. Tänud kõigile toreda seltskonna eest!
Kahju, et ise pilte ei saanud teha, aga siis ongi tore vaadata teiste tehtud pilte
Kahju, et ise pilte ei saanud teha, aga siis ongi tore vaadata teiste tehtud pilte

Ka mulle üritus meeldis. Kahju et unustasin fotokat piisavalt kasutada, aga mõni pilt ikka jäi. Tore oli tuttavaks saada inimestega kellega varem polnud kohtunud. Tänan veel Imret tõukekelkude ja räätsade eest, ning Andreast higitelgi eest. Marko esitas äärmiselt põneva ettekande oma Siberi ekspeditsioonist.
Väga vahva üritus oli ja mina tahaks öelda erilise tänu ilmataadile, kes õla asjale alla pani 
Ühtlasi palun alandlikult kõigil, kes pilte klõpsisid, neid ka teiste talvepäevalistega jagada!

Ühtlasi palun alandlikult kõigil, kes pilte klõpsisid, neid ka teiste talvepäevalistega jagada!
Ahhoi!
Ka minu poolt tänud kõigile vahva ürituse ja mõnusa seltskonna eest. Eriti suur tänu saunalistele, kes vunki üleval hoidsid ja kõigile abilistele, kes toimkonnas olid. Algus ei saanud vedama, pärast ei saanud pidama.
Tänud kõigile kes meie saunade infot ka sõpradega jagavad: telksaunade rent
Ka minu poolt tänud kõigile vahva ürituse ja mõnusa seltskonna eest. Eriti suur tänu saunalistele, kes vunki üleval hoidsid ja kõigile abilistele, kes toimkonnas olid. Algus ei saanud vedama, pärast ei saanud pidama.

Tänud kõigile kes meie saunade infot ka sõpradega jagavad: telksaunade rent
Kui ära eksime, lähme koju.
Tere!
Väga tore pidu oli!!Tore ,et oli kohal nii uusi kui vanu tuttavaid.
Kirjutan siia ise katelokisaia retsepti.Idee tuli küll Maidult,aga mina teostasin ja seega on mul meeles kuidas lsaia tegemine käib.Kiitke idee eest Maitu. Väike sai tuleb,millest muul ajal võib söönuks saada 2 inimest,aga meil oli proovijaid-soovijaid ca25 suud ja kõigile ei jätkunudki killukest.
Katelokis küpsetatava saia retsept(väga täpseid koguseid ei oska öelda,aga proovin:
Koostisained:
ca 300g nisujahu
3tl(teelusikatäit)küpsetuspulbrit
vesi
näpuotsaga soola
kateloki määrimiseks tiba võid nt.1tl täis
Mina isiklikult leidsin,et hästi sobib sisse viilutatud toores õun,pähklid,rosinad,kaneel,kuivatatud jõhvikad,tiba õli
Tegemine siis:nisujahu segada küpsetuspulbri ja soolaga .Lisada vett ja muud hõrgutised ning segada ühtlaseks massiks nii,et tehtav päts on kätte võetav
ja katelokki paigutatav.Katelok määrida võiga ja päts asetada laiemasse ossa ja sulgeda ilusti ,et panna ahju.Küpsetasime ca 1 tund.Vahepeal vaatasin kataeloki sisu ,et kuidas kuumusega lood ja ära ei kõrbeks.
Meie valmistasime "Päikeseloojangu" majas saia kamin-ahjus ühel pooolel,kus väga ei olnud sütt ega hullu kuumust.
Loodan,et sai ka arusaadav nendele,kes ise kohal ei olnud.
Küsige ,kui miskit jäi segaseks.
Päikest,
Regina
Väga tore pidu oli!!Tore ,et oli kohal nii uusi kui vanu tuttavaid.
Kirjutan siia ise katelokisaia retsepti.Idee tuli küll Maidult,aga mina teostasin ja seega on mul meeles kuidas lsaia tegemine käib.Kiitke idee eest Maitu. Väike sai tuleb,millest muul ajal võib söönuks saada 2 inimest,aga meil oli proovijaid-soovijaid ca25 suud ja kõigile ei jätkunudki killukest.
Katelokis küpsetatava saia retsept(väga täpseid koguseid ei oska öelda,aga proovin:
Koostisained:
ca 300g nisujahu
3tl(teelusikatäit)küpsetuspulbrit
vesi
näpuotsaga soola
kateloki määrimiseks tiba võid nt.1tl täis
Mina isiklikult leidsin,et hästi sobib sisse viilutatud toores õun,pähklid,rosinad,kaneel,kuivatatud jõhvikad,tiba õli
Tegemine siis:nisujahu segada küpsetuspulbri ja soolaga .Lisada vett ja muud hõrgutised ning segada ühtlaseks massiks nii,et tehtav päts on kätte võetav
ja katelokki paigutatav.Katelok määrida võiga ja päts asetada laiemasse ossa ja sulgeda ilusti ,et panna ahju.Küpsetasime ca 1 tund.Vahepeal vaatasin kataeloki sisu ,et kuidas kuumusega lood ja ära ei kõrbeks.
Meie valmistasime "Päikeseloojangu" majas saia kamin-ahjus ühel pooolel,kus väga ei olnud sütt ega hullu kuumust.
Loodan,et sai ka arusaadav nendele,kes ise kohal ei olnud.
Küsige ,kui miskit jäi segaseks.
Päikest,
Regina
Tere !
Vabandust!Katelokisai on Maidul juba kirjas "Matkatoit" teema all.
Vabandust!Katelokisai on Maidul juba kirjas "Matkatoit" teema all.
Topelt käriseb alati eriti vahvalt 

Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline