Taskulambihooaeg on käimas ning seoses sellega siia üks vahva ja põhjalik eestikeelne ülevaade (koos videoklippidega) Olight H2R ja H2R NW multilambi kohta.
Lugeda saab siit
Parimate soovidega,

Pimedaja aja tulekuga otsisin aga see lamp kas liiga korralikult oma koha peale pandud või kadunud asjade hulgas. Vahepeal ostsin naisele Petzl Actik Core, sellel saab ka kohe aasta täis ja midagi ette heita pole. Kokkuvõttes väiksed ja kerged on mu meelest parimad käimislambid aga kogu aeg peab ka laadimist meeles pidama, väikse valgusega tokikõnnitunde peab vastu piisavalt aga vahepeal natuke ka suuremat võimsust kasuatada, siis minestab siva see aku.sepaonu kirjutas: ↑27 Sept 2017, 17:09Mul umbes aastapäevad siuke old
https://olightworld.com/led-flashlights ... -h15s-wave
ja olen rahul sellega. Silma jäi tuttava juures ja meelde tänu viipelülitusele.
sepaonu kirjutas: ↑16 Sept 2018, 11:36Et muidu hea lamp aga ise peab garantiiaja sees juhtmeid parandama ?![]()
Mul on olnud ka neid muiduheaaga lampe. Muidu hea, aga siis järsku ei põlenud enam aga vahetati välja kenasti, muidu hea lamp aga see ülesalla liigutamise mehhanismus jäi kinni ja nüüd ei tööta kogu ulatuses, muidu hea aga peapael on liiga peenike ja venis ka kohe välja, muidu jube hea ja kerge aga miskid kummalised väiksed tablettpatterid ja kunagi pole meeles neid osta jms on minu kogemused.
Ma olen viimase viie aasta sees üritanud kõike aegaraiskavat, negatiivset ja tobedat endast eemale ajada vahelduva eduga aga kuna ainult pool minust on süsteemne ja teine pool on laisk elunautlejast logard, siis kõik ei õnnestu. Vahest ikka mingite asjade puhul jään mõttesse, et mis sedasorti asja puhul ebaolulised asjad või probleemsed asjad on.
Tasku/pealambi poole pealt oleks tagasivaade siuke.
Kaugele valgustamine - mulle täiesti mittevajalik. Metsikud luumenid - mittevajalik. Peapael on väga tähtis element lambi juures. Selline lüliti lambil, mida järjest vajutades muutub nõrk-tugevam-veeltugevam-jõulupuu-punanejõulupuu-väljas ja muud võimalust lambi lülituseks pole on kõige ärritavam variant. Väikse/nõrga valguse olemasolu ja omale sobimine on väga tähtis asi. Veekindlus vähetähtis, eriti ei huvita mind mitme meetri sügavusel ta veekindel on, kõvas vihmas veekindlus on piisav. Kõik asjad võiksid olla meetrikõrguselt, ehk käest kukkudes ellujääjad, nende hulgas ka taskulamp. Ja viimase lambi ostuga lisan ka uue meeldimise - aku seisukorra indikaator on hea asi.
Võta sepaonu jutu kõrvale mainit' Lumonite' kirjeldus, rõhuasetused peaks siis natuke teise kohta liikuma
kuna seda võib ka üldise tarkuseterakesena võtta. Mina rääkisin oma asjadest ja oma eelistustest.
ebay'st
Lehel on kaks viidet ülevaadatele (1, 2), esmapilgul tunduvad pädevad. Või paistab 200lm 3 minutiks ühe AAA pealt liiga palju? Kui tekib suurem huvi lampidel antud tööaja kohta ja miks pelgalt numbrite jälgimine libedaks teeks võib osutuda, siis näiteks http://www.led-resource.com/ansi-fl1-standard/ ja lõpus Limitations of the FL1 Standard -> Runtime
Maailmas on piisavalt hobisid ja nende harrastajaid, mille/kelle puhul 2000 - 5000+ lm on vahendiks ja mitte lihtsalt eesmärgiks, täna tähendab see veel siiski valmisolekut endale ka akud koti või rakmetega selga ajada ning 45g lampidega sel turul hästi ei löö. Kuid 2000 tasku-lm müüa on kindlasti kordi lihtsam, kui mõnda 200-1000+€ lambikomplekti
Hendrik, pead sa silmas praegu särtsu lõppemist või raua alla andmist? Esimesel juhul ma ei näe erinevust kütuse või söögi või remondikomplekti või muude kuluridadega arvestamisel. Teisel juhul mängib max võimsus ise-enesest üsna väikest rolli. Kui asju veits üle võlli keerata või lihtsalt mõni tootmistaustaga tüüp oma professionaalsel kretinismill üle keeda laseb
Kui elukatest rääkida, siis orienteerumise asjad on ikka päris ulmeliseks aetud.
scabere kirjutas: ↑21 Sept 2018, 10:39Kui elukatest rääkida, siis orienteerumise asjad on ikka päris ulmeliseks aetud.
https://www.lumonite.com/en/lumonite_leader/
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist