Toidu (ümber)pakendamine
Re: Toidu (ümber)pakendamine
Ma kahtlustan sellest kõigest, et parajad korralikult parafineeritud tükid võiks kuu aega seista küll ja otsast lõigatavad olla.
Kahjuks mulle meenub, et üritasin kunagi otsida seda juustuvaha, millega vanasti juustud kaetud olid, aga keegi polnud näinud ega kuulnud.
Kahjuks mulle meenub, et üritasin kunagi otsida seda juustuvaha, millega vanasti juustud kaetud olid, aga keegi polnud näinud ega kuulnud.
Paistab, et matkale sobivad kõvad juustud on väikeses tükis vaakumpakendatult täiesti olemas. Homme viskan ühe prooviks kapi peale laagerdama. https://www.selver.ee/juust-forte-super ... alio-180-g
Mis purgis te väikse koguse soola kaasa võtate, et oleks mugav kasutada aga kuiv püsiks?
Mul väikses punniga pudelis, primuse komplektis ta vist õlipudel vms, keeran punni maha, raputan käe peale, keeran punni tagasi
http://www.primus.eu/media/catalog/prod ... 000_1.jpeg" onclick="window.open(this.href);return false;
igasuguseid klõpsude ja nipsude ja nn "lihtsate" korkidega süsteemidesse ei usu, sool niiske, klõpsud jamavad. Kalasoolamise kogus vajadusel minigripiga kaasas.
http://www.primus.eu/media/catalog/prod ... 000_1.jpeg" onclick="window.open(this.href);return false;
igasuguseid klõpsude ja nipsude ja nn "lihtsate" korkidega süsteemidesse ei usu, sool niiske, klõpsud jamavad. Kalasoolamise kogus vajadusel minigripiga kaasas.
joon jõest, söön jõest
Mina olen kasutanud laste üllatusmunade sees olevat topsi, mis sulgub üsna kindlalt. Sõltuvalt tarbimisest mahutab see kuni paari nädala soolavaru
-
- Matkasell
- Kontakt:
Leidub igasuguseid väikseid plastikust ravimitopsikuid.Nohik kirjutas:Mis purgis te väikse koguse soola kaasa võtate, et oleks mugav kasutada aga kuiv püsiks?
Kasutanud ka plastikust filmitopsikuid.
Apteegis müüdav uriiniproovi topsik on minul kasutusel.
Vähese koguse kuivaine hoidmiseks sobivad hästi plastpudelite PET toorikud.
Kui plastpudelit ettevaatlikult kuumutada, saab ta väiksemaks teha.
Kui plastpudelit ettevaatlikult kuumutada, saab ta väiksemaks teha.
...
Kunagi Islandil vabatahtlik olles pidime rabarbereid pakendama umbes mingi sellise asjaga http://i01.i.aliimg.com/img/pb/180/821/ ... b4_143.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; Need läksid terveks talveks sügavkülma, et siis uuesti suvel toormoosi neist kohvikus teha. Nägi välja nagu lamineerija 

“One’s destination is never a place, but a new way of seeing things.” Henry Miller
See on vaakumpakendaja, millega ei pea alati just vaakumit tegema, võib ka niisama kile sisse keevitada, pildil üks ports kohvi kile sisse keevitatult, ma ei pakenda niimoodi oma kohvi, ükskord lihtsalt proovisin, võib ka muid asju pakendada, mul näiteks tulehakatus pandud vaakumisse, seda teen aegajalt, reeglina vaja küll ei lähe.
Maailmapäästmise mõttes pole mõtet kõike kilesse panna. Keermega korgiga soolatops on selles mõttes lollikindel, et su sõber näiteks istuga punni rebimisega konteinerilt tervet soola mööda maad maha ei laota. Väikseid plastpudeleid netis triljon, otsingusse soovitud milligrammid ja vali.
Maailmapäästmise mõttes pole mõtet kõike kilesse panna. Keermega korgiga soolatops on selles mõttes lollikindel, et su sõber näiteks istuga punni rebimisega konteinerilt tervet soola mööda maad maha ei laota. Väikseid plastpudeleid netis triljon, otsingusse soovitud milligrammid ja vali.
joon jõest, söön jõest
Jeh, leidsin ühe keermega kerge vitamiinipurgikese, muidu olekski apteeki pidanud suuna võtma.
Üle tüki aja tegin üksi kaks+ nädalat ja jäin hetkeks mõttesse kohvikoguste üle ja markeeringu tegin justnimelt sedapidi
Kuskil rootsis täiendasin ka väiketaarade valikut. ja veetsin pool tundi korvimeres otsides läbipaistvat, piisavalt tugevat, suht hermeetilist, kerget taarat , mis võtaks vastu pooleks volditud lapileiva, no peaaegu õnnestus.
kaks erinevat taarat 26 ja 35 kohvitassi.Kuskil rootsis täiendasin ka väiketaarade valikut. ja veetsin pool tundi korvimeres otsides läbipaistvat, piisavalt tugevat, suht hermeetilist, kerget taarat , mis võtaks vastu pooleks volditud lapileiva, no peaaegu õnnestus.
joon jõest, söön jõest
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline