Mul mingeid apsakaid polnud ja hakkasin lihvima. Kõigepealt mõõtu ja tuleb vaadata, et kõik on soovitud joonel ja kõige planeeritu jaoks on piisavalt materjali. Kellel silmamõõt kehva, siis on kasulik ka pliiatsiga jutikesi tõmmata. Kõik, kes silmad lahti rahulikult teevad saavad selle tööga ka hakkama.
Ma sain elektri abiga umbes siiamaani välja aga kes elektririistasi igapäevaselt ei kasuta, siis võiks varem käsitsitöö peale minna, sest viil, raspel jms on aeglased, annavad võimaluse vahepeal vaadelda rahulikult ja elektririistad oma suure jõudlusega närivad jõudsalt ja oht liiga palju ära närida on reaalne ja juurde panna ei saa

Kui on mitu materjali, siis kasulik ka vahepeal teipida maalriteibiga ühte või teist kaitseks, no näiteks sedapidi, et sarve vaja poleerida ja puidu peale ei taha poleeriga tulla, siis teip peale jne. Tera võiks kah peaaegu kogu aeg teibitud olla, läheb näpuplaastreid vähem

Kui mul oli selge, et noa kuju enam ei muutu, siis pressisin kydeksitupe ka ära, see ka jälle selline ootusärevuse koht, et ei tea kuda õnnestub.