Mul ka sarnane Scott keldris olemas.

. Sellega väga palju sõitnud. Nüüd juba ka see "uus" jalgratas Corratec läbinud üle 26 tuhande km. Plaanisin ka täitsa uue elektrijalgratta ostmist. Meeldiib väga Gain (
https://www.orbea.com/gb-en/brands/gain-road/). Paistab nagu tavaline maantekas, kuid tegelikult elektrikas. Mulle selle jalgratta stiil väga meeldib. Ostuplaan lükatud kaugemasse tulevikku. Hind minu jaoks liiga kallis. Kulutan parem selle raha haagismajakese ehitusse. Selgituseks veel, et õlipiduritele neil lahendust ei olnud. Trosspidurite juurde ei taha tagasi pöörduda. Tellisin ikkagi amodiga esikahvli. Tallinna tänavatel ei kannata vedurustuseta sõita. Mootor ongi seetõttu väiksema võimsusega ja loodan selle võimsust juhtmoodulist veelgi piirata. Soovin vaid veidi kergendust väntamisele. Eriti talvel, kui lumi paks, siis oleks abi kui miski ka aitaks. Esialgu tunnen veel rõõmu lihasjõul liikumisest. Lihtsalt istuda ja lasta mootoril tõmmata -- eks see aeg seisa veel ka ees -- loodetavasti võimalikult kaugemas tulevikus.
Haagismaja elektripaneelid kindlasti päevast vajadust ära ei toida. Kuid ehk abiks ikka. Esialgu on plaan ikka peamiselt ise vändata ja vaid raskematel kohtadel, nt. tuul vastu ja/või tõus, mootorilt abi võtta. Kuid eks paista. Tõde selgub ikka läbi praktika. Võib-olla selles tulevikus, kui haagismaja valmis, siis polegi enam tahtmist ise vändata ning otsin võimalust hankida endale juba suure aku ja mugava istega elektrijalgratast.