Särk ronib püksist välja
Särk ronib püksist välja
Tere
Kas ma olen ainuke, kellel on pidev probleem sellega, et särk ronib püksist välja? Kui veel seljakott seljas on, siis on 50m jalutamist ja selg paljas. Talvel/sügisel üsna häiriv.
Mis nippe keegi kasutab? Särgiotste aluspükstesse toppimine aitab natuke aga mitte piisavalt. Kas kellelgi on kuskil silma jäänud mingeid trippide laadseid asju, millega probleemi lahendada?
Kas ma olen ainuke, kellel on pidev probleem sellega, et särk ronib püksist välja? Kui veel seljakott seljas on, siis on 50m jalutamist ja selg paljas. Talvel/sügisel üsna häiriv.
Mis nippe keegi kasutab? Särgiotste aluspükstesse toppimine aitab natuke aga mitte piisavalt. Kas kellelgi on kuskil silma jäänud mingeid trippide laadseid asju, millega probleemi lahendada?
Re: Särk ronib püksist välja
Pikem särk või kõrge selja- ja kõhuosaga traksidega püksid.
Mulle juhtusid kord sokid, mis pidevalt saapas kanna alla hunnikusse rullusid - saabas ja see sokk ei sobinud.
Nagu eespool öeldi, siis särk peab pikk olema ja püksid kõrged.
Aga mingi jama võib materjalidega ka olla. Või materjalide ja niiskuse koosmõjuga. Endal oli see probleem, et õnnestus osta komplekt boksereid, mis alla rullusid. Protsess algas kohe, kui nahk märjaks läks. Ei jäänudki muud üle, kui ära visata. Sama olen kogenud sokkidega, mingid materjalid ronivad niiske jalaga jalast ära.
Aga mingi jama võib materjalidega ka olla. Või materjalide ja niiskuse koosmõjuga. Endal oli see probleem, et õnnestus osta komplekt boksereid, mis alla rullusid. Protsess algas kohe, kui nahk märjaks läks. Ei jäänudki muud üle, kui ära visata. Sama olen kogenud sokkidega, mingid materjalid ronivad niiske jalaga jalast ära.
Viimane kord nägin sokitrippe algkoolis, ühel klassivennal olid, millegipärast kõik üritasid narrida teda.
Särgi vastu kah rohi olemas allikas
http://mehele.ohtuleht.ee/804461/triiks ... d-meestele
Särgi vastu kah rohi olemas allikas
http://mehele.ohtuleht.ee/804461/triiks ... d-meestele
joon jõest, söön jõest
- Kivisisalik
- Huviline
- Kontakt:
Mul on kunagi vähesel määral sama probleem olnud, underarmouri särkidel on alumisel serval mingi riba mingi materjaliga mis takistab libisemist, kuna nad on mõeldud lahing/killuvesti all kandmiseks siis sobivad matkamisel kotiga kandmiseks suht hästi
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist