http://rannarootsi.ee/tooted/konservid- ... -kartuliga" onclick="window.open(this.href);return false;
http://rannarootsi.ee/tooted/konservid- ... -kartuliga" onclick="window.open(this.href);return false;
Palav armastus on nüüd õnneks lõppenud, oli sitt mis sitt, ilma ilustamata.Tarmo kirjutas:Rannarootsil oli vist ka sõdurite poolt palavalt "armastatud" maksakaste.
Tohohh kas tõesti maitse nii kohutav? Või milles asi? Tunduvad just paremad kui igasugused dehüdreeritud toidud.Metavo kirjutas:Sa peaksid olema õnnelik inimene kui pole neid leidnud poelettidelt. Sa lihtsalt veel ei tea seda.
Need konservid on head vaid tõsise külma ilmaga ja pärast tohutut rammestavat päeva.
Samuti sobivad need kandmiseks kui tahta tugevaks saada või lõkkele piirde ladumiseks, kui kive pole.
Kui poest neid ei leia, siis olen ise neid näiteks matkamise ajal Kõrvemaalt leidnud piirkondadest, kus kaitseväelaste õppused aset leiavad, mine proovi õnne sealt
Tunnistan, korilasena võin neid süüa küll, kuid kõigel on piirid.
Taliraks kirjutas:Tohohh kas tõesti maitse nii kohutav? Või milles asi? Tunduvad just paremad kui igasugused dehüdreeritud toidud. Kalla asi pannile soojenda nats ja ongi korras. Eks ma ole matkamises üsna roheline kaMetavo kirjutas:Sa peaksid olema õnnelik inimene kui pole neid leidnud poelettidelt. Sa lihtsalt veel ei tea seda. Need konservid on head vaid tõsise külma ilmaga ja pärast tohutut rammestavat päeva. Samuti sobivad need kandmiseks kui tahta tugevaks saada või lõkkele piirde ladumiseks, kui kive pole. Kui poest neid ei leia, siis olen ise neid näiteks matkamise ajal Kõrvemaalt leidnud piirkondadest, kus kaitseväelaste õppused aset leiavad, mine proovi õnne sealtTunnistan, korilasena võin neid süüa küll, kuid kõigel on piirid.
Minu "pikem matk" kestab tavaliselt kolm ööd suvel kuni viis mis on siinsete matkahuntide jaoks köki-möki aga nagu mainisin olen matkamises üsna uus. Ma olen inimene kes hindab toitu päris kõrgelt ja seepärast on mulle oluline et saaks matkal vähemalt paar korda kõhu sooja ja maitsvat toitu täis. Ja need Rannarootsi omad näevad täitsa head väljaMetavo kirjutas:Mis see pikem matk tähendab? Nädalast juba piisab
Kiire leevendus on pool teelusikatäit söögisoodat lahustatud klaasitäies vees. Aga pidavat olema suhteliselt räme pauk maokeemiale. Kõrvetised on ikkagi märk mao ülihappesusest ja tegeleda tuleb põhjusega, mitte tagajärjega.Uitav Hunt kirjutas:Laiendaks natuke teemat ja küsiks, et mida siinne rahvas teeb kõrvetiste puhul. Kaitseväes on kasutusel Rennie tabletid, kuid kas on ka muid huvitavaid lahendusi nende vaevuste vastu? Kuivpajuki pikemaajalisema tarbimise puhul ilmselt pole kõhukinnisusest ja kõrvetistest pääsu. Seda enam, et tänapäeva konservid ja kiirtoidud on paksult täis erinevat keemiat ja vürtse.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist