No vot. Tarmo lahendus on lihtne ja toimib. Samas, isetegemise rõõm ja samal ajal avastamise rõõm, et asjad toimivad võib kokku olla üks ilmatuma suur rõõm.
polarbear kirjutas:
Milleks koormakate? Kui tahad varjualuseks, hangi kerge ja mugav tarp. Väike koormakate ei kõlba niikuinii, piisavalt suurt (nt 3x5m) kaasa vedada ja sellega majandada???
Natuke selgitan. Enamus minu tolleaegsest varustusest oli pigem säästulahendus. Komplekteerisin selle stiilis "ava-kapiuks-ja-vaata-mis-sealt-parasjagu-võtta-on".

Spetsiaalselt selleks tripiks ostsin rattakotid, torkekindlad rehvid, pakika, varuosad, mõned tööriistad ja midagi väiksemat ehk veel. Rattal lasin vahetada kodarad tegin üldise rattahoolduse. Kämpa ja muu varustus oli aga see eest... siin foorumis ei julge nimetadagi.

Hätta ma ei jäänud ja varustus mind alt ka ei vedanud. Muidugi on kerge minna poodi, uks jalaga lahti virutada, rahapakiga kõik uimaseks lüüa ning kõige vingemat ja ülbemat varustust nõuda. Seejärel tunda end teiste isaste seas kõva mehena, et mul on suurem kui sul.

Aga katsu sa ilma hakkama saada...
Kuna minul oli telgiks ainult suvaline säästukast kuidagi salapärastel asjaoludel minuni jõudnud telk mis igast nurgast läbi tilkus (muud mul polnud ja osta tundus kallis), seetõttu sai hooga kaasa krabatud enam-vähem mõistliku (minu retke jaoks mõistliku) suurusega, mis peamine, ODAV koormakate arvestusega, et sinna alla mahuks telk + ratas + jääks veidi üle nö. eeskojaks.

Nüüd, tagantjärgi mõeldes õieti tegin. Kui praegu peaksin uuesti, mistahes ülbe telgiga minema, siis koormakatte haaraksin taas kaasa. Esiteks, seda ei ole kahju ära rikkuda, teiseks saab samasuguse hankida mistahes suvalisest kodu/ehitustarvete poest. Ja kolmandaks, mis peamine, kui sa pead pea-aegu 2 kuud telgis ööbima, kusjuures selle aja sisse kuuluvad ka üllatus, üllatus, vihmaperioodid, siis sa äkitselt avastad, et paremat ja lollikindlamat lahendust justkui polegi. Kui taevast sajab terve öö mingit jama alla ning sa tahad hommikul mõistlikul ajal liikuma hakata siis kordi järjest märga telki kokku/lahti pakkida ei ole just kuigi meeldiv tegevus. Rääkimata selles magamisest. Mingi aja pärast muutub kogu varustus (riided, ühesõnaga kõik) nagunii niiskeks, olenemata sellest kas parajasti sajab või ei saja. Milleks siis elu veelgi raskemaks teha? Koormakatte raputad kuivaks ja pakid kokku (kui see tegevus sulle liiga suur ja raske tundub, et majandada... võib-olla on asi sinus, mitte kattes ) ok, niisma norin

minul mahtus koormakate pakika vahele nii, et midagi ei jäänud häirima ega ruumi/kaalu raiskama. Tõsi küll, järgmine kord valiksin tõesti pisut (aga ainult pisut) väiksema koormakatte. Muu varustuse vaataksin ka igal juhul kriitilisema pilguga üle sest see foorum siin on mind ära rikkunud.
Ausalt öeldes, ega ma grammiviilimise peale ei mõelnudki. Ja polnud vajagi.
polarbear kirjutas:
Nugasid on 3 tk listis

Kus sa kolme nuga näed?
Ahjaa... Nende karpide pakika külge installeerimisel arvesta sellega, et vibratsioon ja raputamine on igasuguste kinnituste vaenlased. Seega, rihmasüsteem põhja alt toetama oleks ehk siinkohal hea soovitus tõesti. Samuti jälgi, et kannad vändates vastu kaste ei hakkaks käima. Kindlasti mõtle ka selle peale, et kui need kastid peaksid mingil põhjusel kasutamiskõlbmatuks muutuma, siis kuhu sa mööda teed vedeleva varustuse ümber pakid? Selline lahendus ei kannata ratta pikali kukkumist- aga ratas on raske. Seepärast kaalu võimalust rakendada sarnast lahendust nagu minul oli- telgi vai (või mis iganes sarnane vai) mille ühe otsa toetasin sadula alla ja teise otse maakerasse.

Ainult nii püsis ratas kindlalt püsti. Tavalisest rattajalast oli ainult kõval pinnasel ja tuuletu ilmaga kasu.
Kui sõidad muidu ka rattaga tihti siis proovi tuleviku plaanidesse kirjutada torkekindlad rehvid (kui sul neid juba ei ole), ilma kärnata, on tunduvalt kergem vändata. Unustad ära lohvi vahetused/lappimised. Siiski, matkal, enese siserahu huvides võiks üks sisekumm tagavaraks sadulakotis olla.
Veel üheks soovituseks minu poolt oleks lisada varustusele tagumise käiguvaheti tagavara kinnitus. Esmapilgul lihtne ja süütu asjake, kuid minul keeras see vidin esimese stardi konkreetselt p***e juba esimesel päeval.

Sõitsin metsateel vastu oksa lihtsalt kinnituse pooleks. Ilma selleta ei liigu sa kuhugi. Seda ei anna parandada ka kuidagi mõistlikult.
Vaadates sinu marsruuti siis ilmselt sa ei vajagi kõike mida sa kirja oled pannud, kuid maha ära jäta ka midagi- saad maitse suhu, et kuidas ja mismoodi... Edaspidi jõuad täiustada ja parandada.