Aga nali naljaks, minu ja Regina osalemise kohalt ei oska hetkel midagi öelda, sest koolitan just sellel nv noorsoo töötajaid. Kui õnnestub laupäeva õhtu vabaks niferda, siis saan tulla.
Sinul, kui vanal niferdajal ei ole see mingi kunst.Jyrgenson kirjutas:Kui õnnestub laupäeva õhtu vabaks niferda, siis saan tulla.
Ma ostsin liiga väikese auto. Oleks pidanud vist GAZ53 soetama, kuna KÕIK asjad ei mahu äramrWilson kirjutas:Ull, võta kõik enda asjad kaasa.No tegelikult polegi ju halb mõte.
Suurepärane.viidikas kirjutas:Eks ole siin nüüd käidud ja kiibitsetud juba hulk aega ehk siis paras aeg kah oma nägu (näod) ära näidata. Oleme tulijad 90 %. Tulijaid siis kokku kaks. Nägudeni!
Jam oli minu mälu järgi miskil Lõuna-Eesti mehel olemas, kunagi pakkus et tema juures saab vaadata soovi korral, aga mulle jäi kaugeks. Vällamäele saaks muidu äkki selle Lõuna-Eesti Jam'i kohale jämmida?mrWilson kirjutas:Mul läks meelest. Kui leidub tulijate seast neid kellel on mõni kergmatkajate seas tuntud seljakott nagu näiteks "Golite Jam" või "Granite Gear Crown V.C" või mõni muu siis palun võtke kaasa. Üldiselt kergmatkamise varustusega tutvumisest ära ei ütleks. Muidu näeb selliseid asju enamasti ainult pildi pealt.
Kui saan tulla siis võtan Jam`i kaasa, pluss ühe kergtelgi.mrWilson kirjutas:Mul läks meelest. Kui leidub tulijate seast neid kellel on mõni kergmatkajate seas tuntud seljakott nagu näiteks "Golite Jam" või "Granite Gear Crown V.C" või mõni muu siis palun võtke kaasa. Üldiselt kergmatkamise varustusega tutvumisest ära ei ütleks. Muidu näeb selliseid asju enamasti ainult pildi pealt.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline