Paunküla mähede matkarada ja lõkkekoht
Paunküla mähede matkarada ja lõkkekoht
Tere
Plaanin tutvuda seni avastama Paunküla mägeda matkarajaga ja seal ka telkida.
Kas on kogemisi... Kas on palju rahvast jne.?
Ootaks hea meelega tagasisidet.
Samuti ootan ettepanekuid ka samas piirkonnas asuvate teiste ilusate kohtade osas.
Tundub, et samas asuv Seli raba on huvitav koht?!
Plaanin tutvuda seni avastama Paunküla mägeda matkarajaga ja seal ka telkida.
Kas on kogemisi... Kas on palju rahvast jne.?
Ootaks hea meelega tagasisidet.
Samuti ootan ettepanekuid ka samas piirkonnas asuvate teiste ilusate kohtade osas.
Tundub, et samas asuv Seli raba on huvitav koht?!
Re: Paunküla mähede matkarada ja lõkkekoht
Eelmisel aastal käisin. Rada oli suuresti tähistamata ja tagumine osa oli puid täis langenud, seal panin vähe võssi sellepärast. Eespool järvede ääres oli 3 telki, rajal inimesi ei näinud.
Käinud mitu korda seal perega marju korjamas ja niisama jalutamas ka. Üleöö pole jäänud.
Kuna see on linnale nii lähedal, siis satub sinna päevasel ajal ikka üsna palju inimesi. Ükskord sattusin sinna nii, et vene rahvusest kodanikud olid Ford Transiti, generaatori, kahe suure kõlari ja mootorsaega pidu pidamas.
Õnneks praegu (käisin viimati ca poolteist kuud tagasi seal) on tee selline, et enam madalama autoga lõkkeplatsile ligi ei saa.
Raja tagumise osa kohta ei oska kommenteerida, olen vist umbes pool läbi käinud. Alguses on ilus metsavahetee, keskel pikk ja sirge laudtee ning pärast üle küngaste käimine. Järvedele saab lähedale ning üldiselt on mõnus koht.
Kuna see on linnale nii lähedal, siis satub sinna päevasel ajal ikka üsna palju inimesi. Ükskord sattusin sinna nii, et vene rahvusest kodanikud olid Ford Transiti, generaatori, kahe suure kõlari ja mootorsaega pidu pidamas.

Õnneks praegu (käisin viimati ca poolteist kuud tagasi seal) on tee selline, et enam madalama autoga lõkkeplatsile ligi ei saa.
Raja tagumise osa kohta ei oska kommenteerida, olen vist umbes pool läbi käinud. Alguses on ilus metsavahetee, keskel pikk ja sirge laudtee ning pärast üle küngaste käimine. Järvedele saab lähedale ning üldiselt on mõnus koht.
Suured tänud 
tundub, et päris käidav koht ilmselt.
Proovin siis ehk Seli raba ära.

tundub, et päris käidav koht ilmselt.
Proovin siis ehk Seli raba ära.
Olen seal korduvalt käinud, ainult ühe korra võõraid näinud, maastik meeldib väga, super koht tõuksiga sõitmiseks, olen sealses onnis ööbinud, väga rahul.
https://www.facebook.com/tjmatkaklubi" onclick="window.open(this.href);return false;
Rumalad tahavad saada õnnelikus, targad tugevaks!
Rumalad tahavad saada õnnelikus, targad tugevaks!

Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline