1. leht 1-st

Eesti põhikaardi kasutamine Locus Pro programmis

Postitatud: 22 Apr 2015, 08:32
Postitas aivu13
Tere
Loodetavasti kellelgi on probleemi sellise programmis/app-iga nagu Locus Pro. Soov oleks kasutada offline kaardina võimalikult täpset Eesti kaarti ning kõige õigema valikuna peaks selleks olema Eesti põhikaart. Probleemiks on aga see, et pole veel leidnud (ja ei tea kas üldse ongi võimalik) kohta kust saaks Eesti põhikaardi alla tõmmata. WMS kaardina olen küll vastavas programmis kasutanud aga see nõuab internetti, mis omakorda sööb aga akut väga kiiresti ja kehvema interneti leviga kohtades võtab ka kaardi üleslaadimine kaua aega.

Re: Eesti põhikaardi kasutamine Locus Pro programmis

Postitatud: 22 Apr 2015, 08:59
Postitas Metsamyhin
Kas ta korra vaadatud kaarti mitte mälus ei hoia ja teistkordselt vaatamisel enam internetist ei otsi?

Ise kasutan Androzic-ut, millele saab ka üheks kihiks maa-amet kaarti kasutada, mida ta siis korra vadatuna juba edaspidi oma mälust kasutab.

Re: Eesti põhikaardi kasutamine Locus Pro programmis

Postitatud: 22 Apr 2015, 10:01
Postitas aivu13
Locus kahjuks mälus ei hoia, vähemalt ei ole leidnud kohta kust saab seadistada laetud kaardid mälus hoidma.

Re: Eesti põhikaardi kasutamine Locus Pro programmis

Postitatud: 22 Apr 2015, 17:02
Postitas sipelgas
Ise kasutan Oruxmapsis Maa-ameti kaarti ja vaadatud kaardi salvestab. Lisaks saab eraldi tõmmata valitud piirkonda.

Re: Eesti põhikaardi kasutamine Locus Pro programmis

Postitatud: 23 Apr 2015, 08:37
Postitas aivu13
Sipelgas, kas tõmmata saab valitud piirkonna ka WMS kaardil või ainult nendel mis programm välja pakub, sest Locuses saab tõmmata valitud piirkonna ainult nendel kaartidel mis programm ise välja pakub. Aga eks peaks vist proovima ka Oruxmapsi

Re: Eesti põhikaardi kasutamine Locus Pro programmis

Postitatud: 23 Apr 2015, 10:15
Postitas sipelgas
aivu13 kirjutas:Sipelgas, kas tõmmata saab valitud piirkonna ka WMS kaardil või ainult nendel mis programm välja pakub, sest Locuses saab tõmmata valitud piirkonna ainult nendel kaartidel mis programm ise välja pakub. Aga eks peaks vist proovima ka Oruxmapsi
WMS ikka ka. Valid piirkonna ja zoom leveli ning sikutab alla. Salvestab küll eraldi kaardina seega tuleb pärast õige valida. Muidu vaadatud kaart säilib WMS režiimis.

Maa-ameti lehel oli juhend täitsa olemas mu meelest
meelest.

Re: Eesti põhikaardi kasutamine Locus Pro programmis

Postitatud: 23 Apr 2015, 21:55
Postitas aivu13
Proovin mingi aeg järgi. Sellest oleks päris palju kasu küll kui saaks ka offline-s põhikaarti kasutada

Re: Eesti põhikaardi kasutamine Locus Pro programmis

Postitatud: 23 Apr 2015, 23:38
Postitas Raimps
Kui leiad mingi lahenduse siis anna teada, ise olen sama probleemi juures.

Re: Eesti põhikaardi kasutamine Locus Pro programmis

Postitatud: 24 Apr 2015, 07:44
Postitas sipelgas
Maa-ameti juhend Androidil töötava Oruxi jaoks. Pildid küll vana versiooni kohta aga abiks ikka.

http://geoportaal.maaamet.ee/est/Teenus ... -p432.html" onclick="window.open(this.href);return false;