Tanel, pane tähele, kellega sa räägidTanel kirjutas:Kõrget matkasaabast ja jäika talda meie tingimustes ning kuni paari tuhande meetri kõrguseni pole vaja.

Tanel, pane tähele, kellega sa räägidTanel kirjutas:Kõrget matkasaabast ja jäika talda meie tingimustes ning kuni paari tuhande meetri kõrguseni pole vaja.
Mis varustust kasutati ning kui rasked seljakotid olid? Ma tahangi öelda seda et jalats valitakse maastiku järgi. Kel võimalused väga piiratud valib maastiku jalatsi järgi.tripp kirjutas:Tanel, pane tähele, kellega sa räägidTanel kirjutas:Kõrget matkasaabast ja jäika talda meie tingimustes ning kuni paari tuhande meetri kõrguseni pole vaja.Ele on madalamal kui paar tuhat meetrit käinud täpselt ühel korral (eelmisel suvel Fagarase mägedes) ja seal oli kõrge saabas + jäik tald väga omal kohal.
Aga nii just mul eelmise aasta viimasel päeval metsas tossudega juhtuski ...mrWilson kirjutas:Kui astud asfaltilt sammu maha ja sul juhtub olema vale jalanõu (loe puudub "õige" matkasaabas) siis KOHE: nikkastad kõõluse, murrad luu, ....![]()
Shit happens. Ma olen elu jooksul mitu naela jalga astunud, ikka veel ei kanna turvasaapaid.Metsamyhin kirjutas:Aga nii just mul eelmise aasta viimasel päeval metsas tossudega juhtuski ...
Sellest infost veidi vähe. Kus ja kuidas liigud?Typhos kirjutas:Mida neist kolmest eelistada ja miks? Kasutusaeg: kevad-suvi-sügis.
Liigun kõikjal, kuid saabast vajan krõbekuivast nõmmemännikust märja metsani. Sekka ka kastemärjad heinamaad. Rabajalanõuks on siiani olnud kummik ja ausalt öeldes ei plaani seda seal välja vahetada, kuna rabas kipub jalg vajuma sellisesse sügavusse, kus gore-matkasaapa säärest tuleks vesi üle. Pigem pidasin silmas, et ka militaarsaapaid on tex-voodriga - mis neid eristab siis matkasaabastest?Metsamyhin kirjutas:Sellest infost veidi vähe. Kus ja kuidas liigud?Typhos kirjutas:Mida neist kolmest eelistada ja miks? Kasutusaeg: kevad-suvi-sügis.
Kui kuival ajal ja ainult mööda teid ja radu, siis pole TEX-i vaja.
Kui aga pikemalt soos, rabas, vihma- või kastemärjas rohus, on TEX aga igati abiks.
Kui rabas liikuda, siis on väga palju abi sääristest - kui just pikem vees solberdamine plaanis pole.Typhos kirjutas: Liigun kõikjal, kuid saabast vajan krõbekuivast nõmmemännikust märja metsani. Sekka ka kastemärjad heinamaad. Rabajalanõuks on siiani olnud kummik ja ausalt öeldes ei plaani seda seal välja vahetada, kuna rabas kipub jalg vajuma sellisesse sügavusse, kus gore-matkasaapa säärest tuleks vesi üle. Pigem pidasin silmas, et ka militaarsaapaid on tex-voodriga - mis neid eristab siis matkasaabastest?
Kui sa räägid Keeni sandaalidest, siis mina oma Clearwater mudeli üle hetkel ei kurda. Alguses tuli küll tald lahti ja käis garantiiremondis, aga peale seda on nad kõvasti vatti saanud alates jõgede ületustest kuni kahe poole km kõrguste kivise mägedeni. Peavad ilusasti vastu, hetkel läheb äkki neljas aasta.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist